Om

sandsynligvis.dk er en blog om statistik og statistisk analyse. Målgruppen er alle, der er nysgerrige omkring statistik og statistiske analyser i al almindelighed.

Indholdet er tiltænkt som en blanding mellem alment oplysende, kommentarer til statistik i nyhederne, interessante statistiske problemstillinger og analyser af sjove datasæt. Intentionen er at beskrive og forklare statistiske begreber og problemstillinger i et sprog, så alle kan forstå det, og evt. fungere som et supplement til statistikundervisningen.

På hjemmesiden vil der desuden komme synspunkter og kommentarer omkring brugen af statistisk og links til datasæt og andre ressourcer, så læserne selv kan give sig i kast med at analysere data.

Indlæg kan citeres som for eksempel

Claus Thorn Ekstrøm (29. februar 2016). Danskernes fødselsmønstre. [sandsynligvis.dk blog] http://sandsynligvis.dk/articles/16/danskernes-hyrdemaaned.html

Artikler, input, kommentarer, forslag og ideer modtages meget gerne. Vi kan kontaktes via mail eller via @sandsynligvisDK på twitter.

Forfattere

sandsynligvis.dk har indtil nu haft indlæg fra nedenstående forfattere. Har du har lyst til at skrive et indlæg eller foreslå en ide til et indlæg, så kontakt os endelig.